bunga


teddy


Sabtu, 22 Disember 2012

17/12/2012

17/12/2012
                     
                  Ary ke-3 aq kerja..makin lame makin aq ske ngan mak aji..bini tauke aq..klu dulu aq pergi ke kedai ni mmg aq takut nk ckp ngan dia..yelah!muka kelat semacam jer..hehe..tpi lepas ada brief talk..ea bukan la..ada conversation dgn dia..fuh!ase dia ni exactly kelakar...dia cter n ajar aq mcm2..best plak!Ary ni jugak kwn aq mcg tanya pasal aq ada ske someone ke x??!!! aq jawab ye..hehe..tapi just aq sorang je tau btow ke x aq ada or xde..hahaha..so diorg bley je wat andaian...sbb..ade aq kesah..haha..dari sk rendah lagi kwn aq mmg x ley nak ngejek aq dn sape2..haha..sbb aq pandai cover skit..mayb 2 one of my 'chicky' character kot..hakha..n aq juga ske mgusik.. :)

   Ary ni aq blaja something new!!! ske ske ske....dulu aq ingat benda i senang jer tapi...huh!!bjam2 jugak aq nak kene mahir..hmm...
                                                       
    *smlm jupe cg ary ni bdax f.4..xtau apsal aq ase malu..esok2 spew la plak..huhu..tapi..haha lantak ah...!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan